måndag 12 juli 2010

Almedalen utifrån Del 6 - Veckans Tora - ”Anna”

Det som skulle bli lite av ett startskott för valrörelsen, Almedalsveckan, kom att handla mer om ett pengabål och en gråtande avgående minister än politiska sakfrågor. Man kan tycka vad man vill om Gudrun och henner påhitt men hon kan iaf konsten att skapa uppmärksamhet.

Vad gäller Littorins plötsliga avgång är det snudd på Tora Uppström Berg-varning. Ni minns säkert norskan som gick ut i skvallepressen och orsakade en skandalartad separation mellan Madeleine och Jonas. Det har senare framkonnit att hon fick bra betalt för sitt skvaller. Lite samma sak kan mycket väl gälla här, skillnaden är att hon gick ut i pressen efter att Littorin meddelat sin avgång. Det som får mig att ana ugglor i mossen är det faktum att detta enligt ”Anna” ska ha skett för snart fyra år sedan, att hon känt igen honom först efter att ha sett honom på TV (hur många kändisar blir inte det?) och att brottet (OM det överhuvudtaget existerar) preskriberats för länge sen!

Jag avstår här från att länka till olika tidningar eftersom jag inte vill delta i spekulationerna utan avvaktar den fortsatta utvecklingen. Alla har rätt att anses oskyldiga till dess att mkotsatsen bevistats, även ex-ministrar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar